0
Je winkelwagen

Over Ons

Anabolen kopen kan overal, goede Anabolen kopen wordt al een ander verhaal. Bij het verkopen van Anabolen komt veel kijken, het is meer dan een samenstelling toevoegen aan een vial. Je moet weten wat het beste werkt, Welke olie het best opneembaar is door je lichaam en hoe je alles STERIEL moet verwerken.

Wij bij Anabolenbestellen.com hebben jaren lange ervaring. Voorheen met andere goedlopende merken, Nu met Prime-Pharmaceuticals. Hier bij ons in de webshop kan je Anabolen kopen in alle soorten en maten, we hebben een ruim aanbod dat varieert van Steroid Injections, HGH Groeihormonen, Oral Steroids tot aan Erectiepillen van de Bekendste merken.

We streven naar goed klantcontact, we snappen dat het heel vervelend is wanneer je behandeld wordt als een nummertje. Door strak en snel klantcontact met gepersonaliseerde berichten zien we iedereen als aanwinst en niet als een nummertje.  We hebben alle producten laten testen in het laboratorium en ALLE laboratorium uitslagen zijn in te zien door jullie. Dit is ook te verifiëren  bij het gecertificeerde laboratorium.

Tot slot: De reden dat we verzendkosten rekenen is omdat er een bepaald niveau aan inpakken aan vast zit. We snappen dat anonimiteit belangrijk is en verwerken je bestelling zeer zorgvuldig. Er is niemand die bij de post werkt die toevallig tegenkomt wat er in de doos zit. Zelfs niet als de doos zelf beschadigd is. Doordat we hier zoveel tijd, energie en geld in steken, rekenen wij hier 7,95 inclusief verzending met track and trace voor. Bij bestellingen boven de 100,- vervallen de verzendkosten volledig.

Hopelijk tot snel,

Team Anabolenbestellen.com